KAKVA BLAMAŽA! Davor Penić kritizirao HDZ i Mata Frankovića, pogledajte koliko je nepismen!

465

Predsjednik Županijskog SDP-a, stranke koja praktički ne postoji na krajnjem jugu, Davor Penić na svom facebook profilu komentirao je situaciju oko nepotpisivanja ugovora o koncesiji za terminal u Gružu s francusko-turskim konzorcijem odnosno tvrtkom Dubrovnik International Cruise Port Investment.

Samouvjereno nije propustio kritizirati aktualnu HDZ-ovu vlast te gradonačelnika Mata Frankovića nazvavši ih pošprdno ‘dječacima iz HDZ-a’. No ono što je doista pošprdno je razina njegove pismenosti bolje rečeno nepismenosti. 

“Kad se dječaci iz HDZ zaigraju misle da mugu i graditi kule na oblacima.Frankovic kaže Luka Dubrovnik ima na računu 28 Miljuna kuna te će oni grafit termina u Gruzu.a neispunjava obveze iz ugovora o prvenstvenoj koncesiji o ulaganju na području Batahovine gđe bi ta sredstva trebalo uložiti .ako ne ulazu nemaju pravo na koncesiju ,zakon je jasan.”

Koliko stilskih i gramatičkih grešaka ste pronašli? Evo upravo ovako izgleda kritika iz pera predsjednika županijskog SDP-a. Nikako za pohvalu! Ipak, najlakše je kritizirati druge, ali ipak ponekad treba najprije pomesti ispred svog praga. U ovom slučaju, za početak upisati neki tečaj lijepog pisanja i naučiti osnove gramatike, a tek onda pisati komentare po društvenim mrežama.

I ne čudi nas stoga što županijski SDP odavno nije poslao priopćenje za medije ili se oglasio o važnim temama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *