Kreću unutarstranački izbori u dubrovačko-neretvanskom HNS-u

482

Predsjedništvo Dubrovačko-neretvanske županijske organizacije HNS-a donijelo je odluku o pokretanju procedure unutarstranačkih izbora. Izbori će se prvo provesti po podružnicama do sredine listopada, a nakon toga će se izabrati i novo vodstvo na županijskoj razini. Cijeli proces trebao bi biti gotov do sredine studenog, stoji u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

 

„Prema Statutu HNS-a nakon lokalnih izbora kreće se u izbore na razini podružnica i županijskih organizacija. Ujedno će se na županijskoj izbornoj skupštini izabrati i delegati za Sabor HNS-a, a koji će sudjelovati u izboru novog vodstva stranke što također očekujemo krajem ove godine“ – izjavio je nakon sjednice Predsjedništva aktualni predsjednik županijskog HNS-a, Valentin Dujmović.

Osim pripreme za održavanje izbornih skupština na dnevnom redu sjednice predsjedništva bili su i izvješće o stanju u županijskoj organizaciji, ali i stanje na nacionalnoj razini, gdje je posebno pohvaljeno uspješno pokretanje kurikularne reforme s mrtve točke. „U svakoj Vladi u kojoj je sudjelovao HNS je provodio bitne projekte. Tako je HNS pokrenuo projekt izgradnje autocesta, ali i projekt legalizacije bespravno izgrađenih građevina koji je bio od iznimne važnosti za gotovo svaku obitelj u Hrvatskoj. Sada je to projekt obrazovne reforme koji se izravno tiče naših najmlađih i njihove budućnosti“ – rekao je Dujmović i naglasio kako je upravo kurikularna reforma ključni projekt kojeg HNS želi ostvariti u ovom mandatu.

S poštovanjem,

ŽO HNS-a DNŽ
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *