KUNICA NA FACEBOOKU: Ponosan sam na poslovanje Sanitata

333

Nakon što izvješće Sanitata nije usvojeno, bivši direktor Vedran Kunica na svom facebook profilu osvrnuo se na uspjeh Sanitata na kojeg je kako kaže iznimno ponosan.

– U 2016. SANITAT DUBROVNIK d.o.o., Dubrovnik ostvario je ukupne prihode u iznosu od 24.793.809 kuna što je za 13.6% više u odnosu na 2015. U 2016. god. ostvaren je dobitak poslije oporezivanja u iznosu od 4.595.757 kuna što je za 52.7% više u odnosu na 2015. Bitno je naglasiti da Sanitat nema kreditnih zaduženja, minusa niti neplaćenih računa….

Ovo izvješće je prema financijskim pokazateljima najbolje financijsko izvješće jedne komunalne tvrtke u većinskom vlasništvu Grada.Za naglasiti je i činjenicu da je od 2013 do 2016, u posljednje tri godine, prihodi Sanitata su povećani sa 17 na gotovo 25 milijuna kuna uz smanjenje cijene parkinga za građane za 50%.

Značajni PROJEKTI u 2016.:

-Uređenje parkirališnih površina u kompleksu Radeljević-LCD info reklamni stupovi za vanjsko oglašavanje

-Nadogradnja upravne zgrade Društva

-Glavni projekt rekonstrukcije i natkrivanja tržnice u Gružu

-Najmoderni sustav za nadzor i naplatu parkiranja u Europi, mogućnost plaćanja 3 u 1 odnosno: kovanicama, novčanicama, te kreditnim karticama, energetska neovisnost, solarno napajanje..

-Arhitektonsko urbanističko rješenje garažno trgovačko poslovne građevine tržnice Lapad

-Pilot projekt SMART PARKING prvi takav u RH

Napomena vezana za primjedbe na sjednici GV:Sanitat Dubrovnik nema nikakve veze sa izgradnjom azila na Žarkovici već je projekt vođen i financiran od strane nadležnog upravnog odjela Grada – napisao je Kunica na svom facebook profilu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *