HGSS spasio turiste na Srđu, evo kako su im zahvalili!

678

U ljetnoj sezoni Hrvatska gorska služba spašavanja ima pune ruke posla, a zahvalnost spašenih najveća im je nagrada za njihov predani rad.

To su napisali dubrovački HGSS-ovci kojima je nakon spašavanja na Srđu došlo pismo zahvale i donacija od Johna i Jennifer kojima su 6. srpnja pritekli u pomoć. Par je krivo procijenio stazu na Srđu i skrenuli su sa staze. Tim HGSS-a brzo je reagirao, stigli su do Johna i Jennifer i odveli ih do vrha Srđa, a oni su im na tome neizmjerno zahvalni. Pismo donosimo u cijelosti.

–  Posebno bi zahvalio ekipi koja je došla, dva sata kasnije, po moju suprugu i mene u bolnicu. Bilo je nesmotreno od mene krenuti na planinarenje bez da sam provjerio ispravnu rutu za kretanje. Upoznat sam s činjenicom da su vaši članovi volonteri i jako sam sretan što sam ih upoznao. Željeli bi podržati vaš rad pa Vas molimo da nam dostavite broj računa kako bi Vam mogli uplatiti donaciju u tako pomoći Vaš rad. Uživao sam u posjetu Dubrovniku a pogotovo trosatnom pješačenju s profesionalnim vodičem po Konavoskom polju nekoliko dana prije pokušaja uspona na Srđ. Kada sam pokušao ići do vrha brda izabrao sam krivi put i trebao sam se na vrijeme vratiti nazad. Mislim da ne bi bilo loše postaviti oznake na engleskom jeziku o ispravnim stazama prema vrhu brda.  Ponovno zahvaljujem svima koju su sudjelovali u mom spašavanju.  Hvala John i Jennifervno zahvaljujem svima koju su sudjelovali u mom spašavanju.

 Hvala John i Jennifer
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *