MAME IZ DUBROVNIKA: Prosvjedom PROTIV poreza na nekretnine! (FOTOGALERIJA)

232

Ispred velike Onofrijeve fontane danas je organiziran prosvjed u organizaciji Udruge ‘Mame iz Dubrovnika’ kojim su jasno i glasno poručile svoje NE uvođenju poreza na nekretnine.

Iz Udruge naglašavaju kako žele porezne reforme, a ne nove poreze, sređenu državu poput ostalih u Europskoj Uniji, a ne samo EU zakone, žele porez bankama, a ne hrvatskim građanima i ne daju svoje domove, domove njihovih roditelja, i djece.

– Premijer Plenković odgodio je porez na nekretnine, međutim to ništa ne znači. Svi čekamo da se educira javnost jer nitko ne zna o čemu se radi. Želimo da se glas naroda čuje sve do Markova trga – kazala je jedna od suosnivačica Udruge, Dita Lipanović.

Na prosvjedu se okupilo mnoštvo ljudi svih dobi, nosili su se plakati kojim su pokazali da im je stvarno dosta ovakvog ‘poigravanja’ vladajućih. Ostaje vidjeti kako će i hoće li Vlada reagirati na još jedan prosvjed protiv poreza diljem Hrvatske. Naime, nakon Osijeka, prosvjed se danas održao u Splitu, Rijeci te sada i u Dubrovniku.

Tko je sve bio na prosvjedu pogledajte u fotogaleriji!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *