MJESEC ČITANJA: Europske bajke, basne i priče čitat će dubrovačke novinarke i urednice

478

U okviru aktivnosti svoga informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik, Europski dom Dubrovnik tijekom studenoga organizira čitanje bajki, basni i priča iz više europskih država.

U četvrtak 2. studenog započinje „Mjesec čitanja“ u prostoru Europskog doma Dubrovnik (Nikole Tesle 9 / Batala). Čitat će se pet četvrtaka: 2.11., 9.11., 16.11., 23.11. i 30.11., i to između 17:30 i 19:00 sati. Svoje sudjelovanje u čitanju potvrdile su dubrovačke novinarke i urednice Silva Capurso, Nila Miličić Vukosavić, Lorita Vierda i Ines Vlašić, a pridružiti im se mogu svi koji žele promicati čitanje kao preduvjet za obrazovanje i bolje životne prilike.

Uz djecu predškolske dobi i učenike prvih i drugih razreda osnovne škole, ciljna skupina ove aktivnosti su i roditelji. Nakon čitanja svake bajke, basne ili priče održat će se kratka diskusija o pročitanom, a djeca će svoje dojmove moći izraziti i kroz crteže. 

Otkrivanje svijeta započinje čitanjem; čitajte i Vi! Prijave na edic@edd.hr ili putem inboxa FB stranice Europe Direct Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *