MNOGO LIJEPIH USPOMENA: Susret bivših zaposlenika na 44. obljetnicu otvaranja hotela Croatia (FOTOGALERIJA)

398

Hotel Konavle u Čilipima sinoć je bio mjesto susreta bivših zaposlenika hotela Croatia koji su ovim povodom proslavili i obilježili 44. obljetnicu njegova otvaranja.

 

Milena Butijer, bivša zaposlenica, kazala je kako je došlo do ove ideje.

– Naši kolege koji žive pretežno vani dođu svake godine i onda  pitaju jesi li vidio ovog, jesi li vidio onog, pa smo se dogovorili prošle godine da se na brzinu sastanemo. Tako je sinula ideja da se i ubuduće sastajemo jednom godišnje koliko budemo mogli jer sve smo stariji i sve nas manje ima – kazala je Butijer.

 

Olga Muratti, također jedna od bivših zaposlenika hotela Croatia, istaknula je kako je za to razdoblje vežu samo lijepe uspomene.

– Prije posla u školi Marina Držića, deset krasnih godina radila sam u hotelu Croatia i to od njegova samog otvaranja. Bile su to krasne godine za koje me veže mnogo lijepih uspomena. Jedna od njih je i ova večeras. Nakon 44 godine sam vidjela neke ljude po prvi put i zaista sam sretna jer je lijepo sjetiti se tih dana i susreti one s kojima ste imali jedan uljuđeni odnos. Bila su to druga vremena, nije bilo puno politike i danas mogu reći kako su mi ti dani ostali u ljepšem sjećanju nego ovi – rekla je Muratti.

Bivši zaposlenici su kroz druženje i večeru oživljavali uspomene iz ‘nekih ljepših vremena’, a dio te atmosfere pogledajte u fotogaleriji.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *