NAGRADNA IGRA (8.krug): Osvojite Ziaja GDANSKIN proizvode za njegu tijela

874

Kozmetički brand Ziaja uvijek iznova oduševljava inovacijama, a ovaj put, vas nagrađujemo s proizvodima iz već dobro poznate GdanSkin linije. Ziaja GdanSkin linija, lansirana je povodom 30.-tog rođendana Ziaje, a nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom grada Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru te vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja. Na designu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.

Voda ima veliku važnost za zdravlje i ljepotu kože. Dublji slojevi kože sadrže oko 50-70% vode.  U vanjskim slojevima kože, nivo vode pada, kao rezultat prirodnog procesa isparavanja, pa  posljednji slojevi kože sadrže svega oko 13% vode. Već mali nedostatak vode u koži, može  dovesti do poremećaja u njenoj pravilnoj hidrataciji. Suha i / ili dehidrirana koža nije elastična,  hrapava je, sklona iritacijama i borama. A često je prati osjećaj zatezanja i nelagode.

Optimalno vlaženje kože sastoji se u opskrbi kože sastojcima koji vežu vodu, jačaju njezinu  obrambenu barijeru i učinkovito zadržavaju vodu u epidermi.

Ziaja GdanSkin linija nudi učinkovito rješenje za probleme suhe i dehidrirane kože.

Proizvodi sadrže visokovrijedne prirodne sastojke kao što su ekstrakt morskog kolagena, crnog bisera, smilja, brahmija, marulje i nevena, iluminizirajuće čestice te fermentirane minerale koji štite i regeneriraju kožu, učinkovito ublažavaju iritacije i crvenilo, stimuliraju prirodne procese proizvodnje kolagena u koži, reduciraju dubinske i površinske bore te vidljivo poboljšavaju elastičnost i čvrstoću kože.

Jedinstveni Ziaja GdanSkin piling za tijelo dolazi u obliku uljne paste koja sadrži mrvice ljuski školjki sv. Jakova, kristale soli i prirodni šećer zbog kojih ima izvrsno piling svojstvo. Savršeno zaglađuje kožu, ostavlja prekrasan i osvježavajući miris te stvara nježan, zaštitni sloj koji sprječava dehidraciju kože. Balzam za tijelo i krema za ruke sadrže prirodne iluminizirajuće minerale koji ostavljaju prekrasan i blistav sjaj na koži. Intenzivno i dubinski hidratiziraju kožu, odlikuje ih brza moć upijanja, a nakon uporabe koža je izuzetno meka i glatka. Ziaja GdanSkin osvježavajuća kupka gel, stvara raskošnu i bogatu pjenu te oslobađa prekrasan miris koji će opustiti vaša osjetila i pružiti jedinstvenu SPA atmosferu u vašem domu.

U ovom krugu dijelimo GdanSkin liniju: uljni piling za tijelo, kupku gel za tuširanje, balzam za tijelo i kremu za ruke.

Ove fantastične proizvode možete pronaći u dm prodavaonicama, a više informacija o proizvodima i aktualnim ponudama potražite na:

 https://www.facebook.com/ZiajaHrvatska/

https://www.instagram.com/ziaja_hrvatska/

 
 

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *