Nagradni likovno-kreativni natječaj za niže razrede osnovnih škola “Plastično nije fantastično!”

252

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, 22. travnja 2018. godine, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, raspisuje nagradni likovno-kreativni natječaj za niže razrede osnovnih škola. Pozivamo učenike i njihove učitelje da se uključe u izradu kolaža na temu Plastično nije fantastično!

Za dobivanje ideja posjetite internet stranice www.earthday.org i www.zelena-cistka.org.
Tema ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje je “Kraj plastičnom onečišćenju!”.
 
Koji je zadatak natječaja?
Izraditi kolaž na temu “Plastično nije fantastično!”. U kolaž se ubraja reciklirani materijal (papir, karton, novine, fotografije i slično).
 
Tko se može prijaviti?
Niži razredi (od 1. do 4.) osnovnih škola s područja Grada Dubrovnika. U izradi kolaža poželjno je sudjelovanje cijelog razreda.
 
Način i rok prijave?
Prijave se mogu dostaviti:
► osobno u pisarnicu Grada Dubrovnika na adresu: Gundulićeva Poljana 10, Dubrovnik, radnim danom od 09.00 do 12.00 sati ili
► putem pošte na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik

Uz svaki prijavljeni rad potrebno je dostaviti ispunjeni kratki obrazac koji se nalazi na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika (OVDJE).
Natječaj je otvoren od 1. ožujka do 22. travnja 2018. godine
 
Nagrada?
Razred koji se najviše potrudi i najkreativnije odgovori na zadanu temu, osvaja jednodnevni izlet na Lokrum (uključujući ručak na Lokrumu) te ostale prigodne nagrade.
Svi pristigli radovi bit će izloženi na otoku Lokrumu povodom Međunarodnog dana zaštite biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj.

Tko odlučuje o pobjedniku?
Marija Crnčević, Javna ustanova Rezervat Lokrum
Valter Kožul, Institut za more priobalje Sveučilišta u Dubrovniku
Erna Raguž-Lučić, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika

Sva pitanja vezana za ovaj natječaj mogu se postaviti:
► putem e-maila: mbarkidija@dubrovnik.hr
► telefonskim putem na broj: 020/351-718
► osobno u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, na adresi: Pred Dvorom 1, Dubrovnik (od 9.00 do 12.00 sati)

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *