VAŽNA OBAVIJEST! Privremena regulacija prometa u Ulici Frana Supila

449

Zbog izvođenja radova na asfaltiranju Ulice Frana Supila u Dubrovniku, a na dijelu od hotela Excelsior pa do Vrata od Ploča ista će biti zatvorena za promet svih vozila, osim interventnih vozila na dan 8. ožujka od 8:30 sati pa do 10. ožujka 2018. godine.

U vrijeme izvođenja radova dozvolit će se prometovanje preostalim dijelom Ulice Frana Supila od spoja s Ulicom Petra Krešimira IV pa do spoja s Ulicom Vlaha Bukovca, odnosno do hotela Excelsior kao i na dijelu od izlaza s parkirališta “Tenis Tabor” pa do Vrata od Ploča uz uspostavu dvosmjernog režima prometovanja.

U vrijeme izvođenja radova na dijelu Ulice Petra Krešimira IV, od Turističko-ugostiteljske škole do okretišta Viktorija bit će omogućeno dvosmjerno prometovanje uz uporabu semafora.

Također, u navedenom periodu na spoju ulica II. Dalmatinske brigade i državne ceste D8 (vidikovac) omogućit će se skretanje ulijevo uz uporabu semafora pa će tako sva vozila koja prometuju iz Ulice II. Dalmatinske brigade prema Gružu i Lapadu moći skrenuti ulijevo.

Na navedenim lokacijama postaviti će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode kretanje privremenoj regulaciji prometa.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *