NAJBOLJE OD NAJBOLJEG: Poznati izvođači spremaju se za nastup u Revelinu

429

Dubrovnik će i ove godine posjetiti brojne pjevačke zvijezde, a koncerti koji se spremaju zadovoljit će svačiji ukus. 

Već je dobro poznato da za proslavu sv. Vlaha ove godine u Revelinu 3. veljače gostuje Željko Bebek. Legendarni pjevač ex yu scene i bivši član grupe Bijelo Dugme otpjevat će svoje najpoznatije hitove koji generacijski privlače širok spektar publike. Osim pjesama s posljednjeg albuma, možete ćuti i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta uz koje je većina odrasla. Ulaznice se nalaze u prodaji u uredu Revelina. 

Valentinovo se bliži, a kao najbolji odabir za izlazak nudi se upravo klub Revelin. Najpoznatija pjevačica u regiji, Severina, nakon nekoliko godina vraća se u Dubrovnik. Ususret danu zaljubljenih počastite se ulaznicom za ovaj jedinstveni koncertni spektakl kakav Severina na svakom nastupu pruža. U prodaji je prvi kontingent ulaznica po cijeni od samo 100 kuna, stoga požurite do ureda Revelina, jer će cijene ulaznica drugog kontingenta biti veće. 

Trash večeri omiljeni su izbor domaćih, što se dokazuje iz godine u godinu, tako da na programu Revelina možete očekivati odlične provode uz Trash večeri, ali i uz razne tematske klupske večeri, kao i jedan vikend festival. 

Hladno Pivo proslavit će 30 godina rada i to serijom posebnih koncerata u 2018. Gostovanje je zakazano i u Culture Clubu Revelin, stoga ne propustite ovaj jubilej 10. ožujka! Ulaznice su već u prodaji u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30. 

Uskrs u Revelinu proslavite uz Jolu. U nedjelju, 01. travnja najbolji zabavljač  stiže u Dubrovnik kako bi zajedno s publikom pjevao i zabavljao se do ranog jutra. Prilika je to za sve posjetitelje da uživo poslušaju hitove ‘Duša od papira’, ‘Nosi mi se bijela boja’, ‘Jednina i množina’ i mnoge druge. Ulaznice su dostupne po pretprodajnim cijenama u uredu Revelina svakim radnim danom od 09-16 sati. 

No tu nije kraj programu kojeg pripremaju iz Revelina. Sve ostale informacije možete potražiti na Facebook i web stranici Culture Cluba Revelin.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *