Najveća korisnička konferencija CUC 2017. u organizaciji CARNeta održat će se u hotelima Valamar

483

Dosad najveća, 19. po redu korisnička konferencija CUC 2017. u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNeta pod nazivom “Povezani znanjem (… 25 godina)”, bit će održana od 8. do 10. studenog 2017. u Dubrovniku, u hotelima Valamar Lacroma i Valamar President. Broj sudionika na CUC-u iz godine u godinu raste, a ove godine najveća obrazovna konferencija u državi okuplja gotovo 1100 nastavnika, obrazovnih stručnjaka, IKT profesionalaca te partnera iz pratećih industrija. 

Svečano otvaranje konferencije bit će održano u srijedu 8. studenog u 16:30 sati (hotel Lacroma) te će uključivati plenarno predavanje na temu „Transformacija učitelja“ koje će održati doc.dr.sc. Predrag Pale s Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te okrugli stol na temu „(Prvih) 25 godina interneta u RH“.

Prije svečanog otvorenja, u sklopu redovnih konferencijskih aktivnosti, bit će održana i prezentacija aktivnosti pilot projekta e-Škole, vrijednog 307 milijuna kuna i sufinanciranog EU sredstvima. Prezentaciju će u srijedu 8. studenog u 11:30 sati (hotel Lacroma) održati zamjenica ravnatelja CARNeta i voditeljica projekta, Andrijana Prskalo Maček.

CUC se kao najvažnija i najveća obrazovna konferencija u Republici Hrvatskoj već dugi niz godina održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *