NAŠA POMOĆ POTREBNA JE ODMAH: Pružimo Jošku šansu za život!

1145

Joško Pende otac je dvoje maloljetne djece od 5 i 12 godina, ribar i zaljubljenik u more, čiji je miran otočni život naglo narušila strašna dijagnoza – karcinom pluća. Kao što znamo, svaki karcinom ima više vrsta, a za ovaj njegov nažalost nema lijeka u Hrvatskoj.
Nada ipak postoji – odlazak u Istanbul u privatnu bolnicu Acibadem Altunizade u kojoj je dostupna nova metoda liječenja karcinoma, poznatija pod nazivom CAR-T odnosno terapija kimeričnim antigenskim receptorima. Na putu do njegove šanse za život stoje ogromni troškovi – potrebno je skupiti 50.000 eura kako bi Joško i njegova žena Martina mogli otići u Istanbul po novu šansu za život.

Vrijeme nije na njihovoj strani i stoga je naša pomoć potrebna odmah – dajmo Jošku šansu da gleda svoju djecu kako rastu.

Svi koji možete uplatite iznos na ovaj račun: Josip Pende (tekući kunski, Erste banka) HR5024020063210356912 (pomoć za liječenje), SWIFT/ BIC: ESBCHR22

Hvala unaprijed svima koji su u mogućnosti pomoći, kao i onima koji će uz Joška i njegovu obitelj biti u mislima i molitvama, objavili su na stranici Ludo More

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *