TEVŠIĆ VIŠE NIJE NA ČELU LOKRUMA! ‘Prepoznat je obostrani interes za sporazumnim raskidom ugovora!’

218

Mario Tevšić nije više ravnatelj Javne ustanove Rezervat Lokrum. Ugovor je raskinut sporazumno, a kao vršiteljica dužnosti ove funkcije imenovana je Marija Crnčević, voditeljica Odjela za zaštitu, održavanje i promicanje Rezervata. Podsjetimo Tevšić je na funkciji ravnatelja ove ustanove bio posljednje tri i pol godine.

– Načelno je prepoznat obostrani interes za sporazumnim raskidom mog ugovora na radnom mjestu ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum, ali obzirom da je to odluka koju tek treba donijeti Upravno vijeće i potvrditi Gradsko vijeće, dogovori o konkretnom prijedlogu još uvijek traju, a o njihovim rezultatima javnost će biti pravovremeno obaviještena – kazao je Tevšić. Istaknuo je kako zasad može tek komentirati da ima razumijevanje za imenovanje osobe po izboru aktualne gradske vlasti.

– Zadovoljan sam što uviđam da druga strana poštuje moje dosad ostvarene rezultate te ambicije za buduće korake u karijeri. Uvjeren sam da će na kraju biti postignut dogovor koji će meni omogućiti angažman na novim poslovnim izazovima u realnom sektoru, a Gradu Dubrovniku i Rezervatu Lokrum jednostavnu tranziciju u prijateljskom ozračju i uspješan završetak projekata koje smo zajedno započeli – zaključio je Tevšić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *