NIJE SVE U NABILDANIM MIŠIĆIMA: Koji su to muški potezi koji su ženama važniji?

676

Jedna anketa provedena na 2000 ispitanica diljem svijeta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca. Pronađite ih u nastavku i provjerite ima li istine u rezultatima ankete.

-Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

-Pomaže u kućanskim poslovima. Ne dijeli ih na muške ili ženske nego će se bez problema prihvatiti pranja suđa, čišćenja prašine i slaganja osušenog rublja.

-Umjesto slanja SMS poruke radije zove. Ugodnije mu je slušati glas partnerice nego tipkati po ekranu.

-Ne boji se pokazati nježnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.5. Uvijek otvara vrata i pridržava kaput. Čak će najveće feministice priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog odgoja, a ne gesta stereotipna gesta koja ženu stavlja u podređen položaj.

-Zaplesat će iako možda ne voli ili ne zna plesati. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije John Travolta na plesnom podiju, ali važno mu je da usreći partnericu.

-Priredit će malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

-Zanimaju ga hobiji partnerice. Ne ignorira njezine interese već želi znati više i sudjelovati u njima.

-Skuhat će joj večeru. Možda se ne razumije u komplicirane kulinarske tehnike, ali ima volju prirediti nešto svojoj dragoj pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

-Drži se svojih obećanja. Njegova riječ je zakon i nikada neće prekršiti dano obećanje.

-Provodi vrijeme s njezinim prijateljicama. Ne izbjegava žensko društvo i rado će se pridružiti babinjaku na koji je pozvan.

-Spremno sluša njezine probleme. Nije odsutan kada mu partnerica želi povjeriti neki problem nego je sasluša i da joj savjet.

-Ne srami se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi se odreći svog mačo imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće otjerati ženu nego će u njoj stvoriti osjećaj povjerenja.

-Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim odlukama i potezima partnerice, ali shvaća važnost kompromisa i u vezi i pokušat će pronaći rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

-Podupire njezine ciljeve. Ne ismijava ambicije i snove svoje partnerice nego joj je najveća potpora.

-Zna se brinuti sam o sebi. Nema ništa seksipilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve držati pod kontrolom.

-Iskreno će vam priznati što ga smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi nego će reagirati na vrijeme jer želi da budete sretni i zadovoljni.

-Neće bespotrebno spominjati bivše djevojke. Kada su prošle veze tema razgovora onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet svako malo spominjati bivše djevojke ili uspoređivati sadašnju s njima.

-Upoznat će partnericu sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane dio njegovog društva.

-U intimnim trenucima partnerici daje prednost. Pazi na njezine želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama Sutre.

 

IZVOR: Zadovoljna.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *