Obnovljena javna rasvjeta u Gospinom polju

423

Grad Dubrovnik je početkom ovog tjedna završio cjelovitu sanaciju javne rasvjete na području oko sportske dvorane u Gospinom polju.

Slijedom godišnjeg plana tekućeg i investicijskog održavanja sustava javne rasvjete Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika početkom ovog tjedna završena je kompletna sanacija javne rasvjete na području oko sportske dvorane u Gospinom polju.

Sanacijom je obuhvaćena rasvjeta na pozicijama pristupne ceste sportskoj dvorani kao i rasvjeta parkinga te platoa ispred dvorane uz izmjenu starih tehnološki zastarjelih i energetski neučinkovitih svjetiljki s LED svjetiljkama te izmjenu svih stupova na platou ispred same dvorane.

Kao i u svim dosadašnjim zahvatima uz primjenu mjera energetske učinkovitosti znatno će se smanjiti potrošnja električne energije, u ovom slučaju za oko 18.000 kWh na godišnjoj razini u odnosu na dosadašnju potrošnju, dok će se troškovi održavanja svesti na minimum.
Primijenjena rasvjeta kompatibilna je za uvođenje u budući sustav upravljanja cjelokupnom javnom rasvjetom Grada Dubrovnika.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *