Peti Dan karijera Sveučilišta u Dubrovniku; predavanje će održati i Goran Milić

337

Sveučilište u Dubrovniku peti put organizira Dan karijera, koji će se održati u četvrtak, 22. veljače 2018., u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala.

Ovogodišnja je tema Danu karijera „Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?“, a program je osmišljen na način da se odvija nekoliko panel diskusija, predavanja i radionica na kojima će sudionici – poduzetnici, predstavnici tvrtki i alumni govoriti o bitnim aspektima freelancinga u digitalno doba. Bit će riječi i o mogućim poteškoćama, preprekama i zamkama koje očekuju sve one koji se odluče za taj profesionalni put, ali će sudionici studentima ukazati i na dobre aspekte ovog načina zapošljavanja. 

Uvodna panel-diskusija, predviđena u 10 sati, okupit će: televizijskog novinara i urednika Gorana Milića, Karlu Andrić iz Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, Marijanu Puljas iz Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, suosnivačicu i CEO Startaparata Helenu Rosandić i direktoricu Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju Hrvatskog telekoma Ivu Lopac Butorac.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *