Premijer pozdravio početak izgradnje Pelješkog mosta: Rok je 36 mjeseci

386

Današnja sjednica Vlade počela je u 10 sati u Banskim dvorima. Premijer Andrej Plenković osvrnuo se na ponudu kineskog konzorcija za izgradnju Pelješkog mosta.

– Želim pozdraviti i početak izgradnje Pelješkoga mosta. Vidjeli ste, kineska ponuda bila je najbolja i važno je da je rok za završetak radova 36 mjeseci. U tom kontekstu bit će prigode i da hrvatske strateške tvrtke budu prinudni izvođači – rekao je Plenković.

Danas je izaslanstvo Vlade RH koje predvodi ministrica vanjskih i europskih poslova i potpredsjednica Vlade, Marija Pejčinović Burić, u Rimu na sastanku koordinacijskog odbora ministara. 

– To je, ujedno, i prigoda da razmotrimo sva bitna pitanja u odnosima Hrvatske i Italije. Jučer smo imali aktualno prijepodne i početak sjednice Sabora. S aspekta Vlade da su naši građani čuli odgovore na najrelevantnija i najznačajnija pitanja i zahvaljujem svim ministrima koji su odgovarali na upite zastupnika i pokazali što sve u različitim segmentima naših politika radimo – dodao je premijer, piše večernji.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *