Prestižna nagrada dodijeljena Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

396

Dubrovnik jedna od vodećih kongresnih destinacija jugoistočne Europe. Na kongresnom sajmu „Conventa 2018“ koji se održava u Ljubljani od 23. do 25.siječnja, Kongres magazine dodijelio je Dubrovniku nagradu „Meeting Star Award“  u kategoriji destinacije koja može primiti do 1200 sudionika kongresa.

Gorazd Čad, glavni urednik Kongres magazine te suosnivač „Convente“  uručio je veliko priznanje i nagradu direktorici Turističke zajednice, Romani Vlašić te istaknuo kako je interes za Dubrovnik svake godine sve veći. Također ističu kako je ovogodišnja Conventa ugostila najveći broj buyer-a do sada, posebice iz Sjedinjenih Američkih Država, koji su pokazali veliki interes za Dubrovnik, jednu od vodećih međunarodnih destinacija jugoistočne Europe.

Dodijeljene su nagrade u četiri kategorije, a osim Dubrovnika, u ostale tri kategorije nagrade su dobili Beč, Ljubljana i Kranjska gora. Kongres magazine jedan je od vodećih medija kongresne industrije, te okuplja i distribuira znanja vezana za organizaciju sastanaka najboljih svjetskih stručnjaka, a predviđaju da će se na sajmu, na kojem sudjeluje i Turistička zajednica grada Dubrovnika, održati oko 4000 sastanaka.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *