Prijedlog Gradskog programa za mlade – pročitajte, komentirajte, savjetujte!

529

Za pisanje lokalnog programa obuhvaćeno je nekoliko istraživanja provedenih u Dubrovniku posljednjih nekoliko godina te je Informativni centar za mlade grada Dubrovnika Informadur napravio 13 fokus grupa, 5 individualnih intervjua, dvije javne tribine, edukaciju za članove projektnog tima radeći na umrežavanju udruga mladih i za mlade u Dubrovniku. 

Zahvalili su svima koji su već sada doprinijeli ovom dokumentu, svim  vanjskim suradnicima, volonterima, ali i vama koji ćete tek poslati dodatne komentare kako bi Program bio što bolji kada dođe pred Gradsko vijeće.

Voditeljica izrade Gradskog programa za mlade je Ivana Grkeš, a u izradi sudjeluju brojne udruge za mlade. Dokument će javno biti dostupan do 13. prosinca. Po primitku komentara, Informadur će napraviti završnu verziju te je predati Gradskom vijeću na izglasavanje. Javna rasprava može početi.

– Ovim vas putem pozivamo da pročitate dokument, razmislite o tome nalazi li se u njemu sve što je potrebno te nam javite putem maila ili facebooka vaše dojmove – poručuju iz Informadura.  

Mail na koji se možete javiti je: mladi.grad2017@gmail.com ;

Prijedlog lokalnog programa preuzmite ovdje, a više informacija pronađite ovdje.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *