Ravnatelju Doma zdravlja, Branku Bazdanu dodijeljeno vrijedno priznanje za rad u palijativnoj skrbi

187

U petak 21.rujna 2017. godine su na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u prostorima katedre Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i vještine komunikacije (CEPAMET), dijeljena su vrijedna priznanja za rad i doprinos na području palijativne skrbi dvojci naših sugrašanina, Branku Bazdanu i Stijepu Gleđ – Markosu. 

Branku Bazdanu priznanje je dodjeljeno u stručnom dijelu i to za utemeljenje Palijativne skrbi (izgradnja odjela) u Opcoj bolnici Dubrovnik te za osnivanje i razvoj palijativne skrbi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti na širem području Dubrovniku.Stijepo Gleđ – Markos dobio je priznanje u volonterskom dijelu i proglašen je palijativcem 2016. godine.

Vrijedno priznanje je dobio za svoj humanitarni i volonterski rad sa palijativnim pacijentima na Odjelu opće bolnice Dubrovnik. 

Priznanja su dodijelili predstojnica i voditelj Centra prof.dr.sci. Marijana Braš i prof.dr.sci Veljko Đorđević, a dodjeli priznanja su uz mnoge uzvanike nazočili bivši dekani medicinskog fakulteta prof.dr.sci. Nada Čikeš, akademik prof.dr.sci. Davor Miličić i sadašnji prodekan prof.dr.sci. Davor Ježek.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *