REAKCIJA IZ ŽUPKE: Župski HDZ vodi skrivenu kampanju zastrašivanja i širenja dezinformacija među stanovnicima Župe dubrovačke

570

Priopćenje Župske stranke prenosimo u cijelosti:

– Župski HDZ vodi skrivenu kampanju zastrašivanja i širenja dezinformacija među stanovnicima Župe dubrovačke, a posebno među zaposlenicima Općine i društava koja su u većinskom vlasništvu Općine.
Iako svoju kampanju vodimo u smjeru predstavljanja naše vizije i programa koji će omogućiti bitno bolji i uspješniji rad Općine Župa dubrovačka, zbog interesa javnosti dužni smo reagirati na glasine koje se šire u Župi dubrovačkoj.
Događa se zapravo sličan scenarij kao i s famoznim povratom zahvalnice s vjenčanja kandidatu Župske stranke za načelnika Općine Župa dubrovačka. Zaposlenike Općine, komunalnog i vrtića se konstantno zastrašuje kako će Župska stranka, ako dobije većinu na izborima, početi dijeliti otkaze, rezati plaće i uništiti sve ono “dobro” što im je aktualna vlast “dobronamjerno omogućila”. Isto se govori i članovima sportskih klubova, udruga i sličnih udruženja.
Za razliku od župskog HDZ-a koji nije našao za shodno javnosti predstaviti barem jedan segment svojih planova za naredne četiri godine, koji zapravo kroz cijelu kampanju bježi od oka javnosti, a u javnost nije pustio niti jedno priopćenje kojim bi pojasnio politiku koju zastupa, vodi skrivenu kampanju širenja dezinformacija iza leđa javnosti.
Zbog toga smo dužni ovako javno reagirati i još jedan put upozoriti naše političke oponente da se odreknu komunističkog nasljeđa i prihvate moderne demokratske procese te ih pozivamo na konstruktivnu i korektnu političku borbu.
Naši su stavovi jasni i javni, a svima onima koji se boje promjene koju mi želimo provesti poručujemo da pročitaju naše tekstove i izborni program ili pogledaju dostupna videa, pa neka se sami uvjere u javno izrečene stavove i mišljenja oko njihovih radnih mjesta i neka se uvjere koliko i kako cijenimo rad. Rad i zajedništvo su najveće vrijednosti Župske stranke, pa ćemo se tako odnositi i prema poštenom i predanom radu svakog pojedinca bez obzira na njegove osobne stavove i stranačku pripadnost.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *