REVELIN: Jelena Rozga, Željko Joksimović, doček Nove 2018. – još stignete nabaviti ulaznice!

436

Opasno dobar blagdanski program starta u Revelinu već ovaj petak! Još malo vremena je ostalo da nabavite ulaznice za odličan program koji se nudi u Revelinu. 

Koncert Jelene Rozge na Božić neizostavni je dio programa u Revelinu, upita je sve više, a vremena sve manje. Isto vrijedi i za sve nadolazeće koncerte, zato što prije nabavite ulaznice i rezervirajte mjesta za ekipu. 

Već ovog petka, 22. prosinca posjetite prvi dan blagdanskog maratona Revelina i zabavite se uz zgodne bake mrazice koje vas očekuju u klubu. Subota 23. nastavlja se zabava u režiji DJ Time Jack-a. Badnjak je rezerviran za najveći Trash Party do sada. Ulaz u regularni dio je besplatan do 02 sata, a već sada možete rezervirati svoj stol. 

Željko Joksimović ime je za koje se uvijek traži karta više, a vi ne propustite priliku da se zabavite 30. prosinca uz najveću glazbenu zvijezdu u regiji. 

New Year’s Eve Exclusive Show spektakularni je glazbeno-scenski program koji vam za doček nudi Revelin. Već od 22 sata kreće luda zabava uz 4 DJ-a, plesno-akrobatski show i još mnogo iznenađenja. 

Za sve vrijedi isto pravilo, a to je da požurite s odlukom i što prije rezervirate svoja mjesta.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *