RITMO DE SALSA: Dubrovački salserosi na Cubamonte festivalu (FOTO)

430

Članovi Udruge Ritmo de Salsa sudjelovali su na trećem izdanju međunarodnog festivala Cubamonte 2017., koji se od 1. do 3. rujna održao u crnogorskom Sutomoru. Na jedinstvenom festivalu u sjajnoj organizaciji podgoričke plesne škole Buena Vista su, uz Dubrovčane i druge hrvatske salserose, sudjelovali i salserosi iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Italije, SAD-a…

Na radionicama su Dubrovčani produbili svoje znanje iz plesanja salse, bachate, kizombe, sona, timbe, urban kiza, reggaetona, salsatona, bachatanga, ali i naučili ponešto o povijesti afro kubanskih plesova kao što su oggun, oya, ochosi, ochun, obatala, palo, yemaya…

Posebno su bile zanimljive radionice koje su vodili kubanski plesači Fredyclan Garcia Batista, Yeni Molinet, Liudmila Rodriguez Silva, Orliandys Minoso Jimenez te Yuliet Estrada Linares. Nije nedostajalo sjajne zabave za rasplesanu dubrovačku salsa ekipu, jer su sjajni partyji u jedinstvenom ambijentu pješčanih plaža, mora i zvjezdanog neba dodali posebnu draž ovom hvaljenom festivalu.

Inače, udruga Ritmo de Salsa nakon povratka s Cubamonte festivala nastavlja sa salsa partyjima u Caffe baru Promenada, lokalu u Uvali Lapad koji je postao njihova ljetna plesna rezidencija. Naravno, jesen se bliži, a s njom i novi početni tečaj salse.

Sve informacije o Udruzi udruzi mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu @ritmodesalsadubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *