Snimljena serija o razuzdanim zabavama mladih Britanaca na hrvatskoj obali

444

BBC u ponedjeljak počinje prikazivati seriju o mladim britanskim turistima u Hrvatskoj, objavili su u utorak britanski mediji.

Online kanal BBC Three kreće s emitiranjem nove serije pod nazivom “Croatia 2017: The Brits Are Coming” (Hrvatska 2017.: Stižu Britanci).Show će pratiti “razuzdano partijanje mladih koji se okupljaju u najpopularnijem ljetnom resortu, Zrću u Novalji na otoku Pagu”, piše The Sun.

Reality prati grupu mladih koja kreće na svoje ljetno odredište, a redatelji obećavaju puno puno drame, pića i romanse. Jedan od sudionika nada se da će konačno okončati ljubavni trokut, a drugi prvi put putuje u inozemstvo bez roditelja. Među ostalim članovima “ekipe” su i poznati DJ-evi, navodi list. Nakon što je reality show “Love Island”, prikazivan na komercijalnoj britanskoj tv mreži ITV2 ove godine postigao iznimnu popularnost, prestigavši po gledanosti i “Big Brothera” na Channelu 5, ostale britanske tv-mreže nastoje ponoviti njihov uspjeh, među njima i BBC Three koji će se okušati tim realityjem snimanim u Hrvatskoj.

ITV-jev “Love Island” je završio je krajem prošlog mjeseca i pratio je šest mladih parova od kojih je jedan na kraju proglašen “najslađim” i za nagradu osvojio 50 tisuća funta.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *