Solo ste za Valentinovo? Evo kako možete iskoristiti ovaj dan

146

Dan zaljubljenih nije samo za romantičnu ljubav. Kupite male poklone i cvijeće i podijelite ih s prijateljima.

Opet je doba godine kada je ‘ljubav u zraku’. Ali, ako ste sami na ovo Valentinovo, pogledajte ovaj popis stvari koje možete učiniti i uživati, piše msn.

Prepustite se

Ne treba vam partner da vas mazi kada to možete sami. Odaberite bilo koju aktivnost u kojoj uživate: spa seansu, večeru u restoranu ili gledanje omiljenih serija.

Solo putovanje

To vam može pružiti potpuno novu perspektivu putovanja. Odaberite mjesto sa svojeg popisa omiljenih destinacija i otputujte.

Volontirajte

Posjetite dječji dom ili bolnicu. Provedite cijeli dan s djecom – pročitajte im slikovnicu ili se igrajte s njima. Ne postoji bolji način na koji ćete provesti dan. Ako ste pak ljubitelj životinja, volontirajte u azilu.

Širite ljubav

Dan zaljubljenih nije samo za romantičnu ljubav. Kupite male poklone i cvijeće i podijelite ih s prijateljima. To ne moraju biti vaše prijateljice. Iznenadite poznanika promišljenim poklonom i podijelite dobre vibracije.

Avanturizam

Možete isprobati mnogo aktivnosti, uključujući penjanje po stijenama, rafting, vožnju kajakom, padobranstvo i paragliding.

Počnite iznova

Neka ovaj dan ispunjen ljubavlju bude početak nečeg novog za vas. Upišite se na tai chi ili eksperimentirajte u kuhinji.

Secret Valentine

Baš kao Secret Santa tijekom Božića, započnite igru ​​Secret Valentine s prijateljima. Napišite na papiriće imena, izvlačite i onome čije ime izvučete, kupite mu poklon.

Nadoknadite propušteno

Svi se danas nekamo žure i rasporedi su im pretrpani, što ostavlja malo vremena za gledanje omiljenih emisija ili serija. Na Dan zaljubljenih napravite zdjelu kokica i uživajte gledajući ‘Igru prijestolja’, ‘Breaking Bad’ ili seriju po vašem izboru. Ako volite sport, možete se uputiti na utakmicu.

Družite se sa starim prijateljima

Posljedica užurbanog života često znači i gubitak kontakta s posebnim ljudima koji su nekada bili veliki dio naših života. Dogovorite ručak i nadoknadite propušteno. 

Izvedite roditelje

Odmorite se od momaka, djevojaka i najboljih prijatelja kako biste se fokusirali na svoju obitelj. Neka ovo bude dan kada ćete pokazati roditeljima koliko ih volite. Isplanirajte niz aktivnosti koje možete raditi kao obitelj i provesti lijep dan.

Provedite neko vrijeme s bakama i djedovima

Uvijek se raduju vašem dolasku. Zašto ne biste iskoristili vrijeme s njima?

Pričuvajte djecu nekom paru

Učinite nešto za prijatelje koji rijetko mogu izaći. Ponudite se i provedite vrijeme igrajući se i brinući o njihovom mališanu, dok oni uživaju u romantičnoj večeri.

Priredite zabavu

Samo zato što ste sami, ne mora značiti da se ne morate zabaviti. Ovo je savršena prilika za organiziranje tematske zabave.

IZVOR: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *