SUKLADNO ODLUCI EPIDEMIOLOGA: OŠ Antuna Masle u Orašcu za sve učenike od prvog do osmog razreda kreće sa online nastavom!

538

“Poštovani roditelji i učenici,

ovim putem vas obavještavamo da od sutra matična škola Antuna Masle u Orašcu za sve učenike od prvog do osmog razreda kreće sa online nastavom sukladno odluci epidemiologa iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije  Igora Piskača dr.med. Ovaj oblik nastave je privremen, ali i poznat svim sudionicima odgojno-obrazovnog procesa te napominjemo da vrijede preporuke o organizaciji radnoga dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu.

https://mzo.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Vijesti/2020/Preporuke%20o%20organizaciji%20radnog%20dana%20ucenika%20tijekom%20odrzavanja%20nastave%20na%20daljinu.pdf

Dragi roditelji, molimo vas da i dalje budete podrška svojoj, ali i našoj djeci, jer znamo koliko je svima teško u ovoj situaciji koju jedino zajedničkim snagama možemo prebroditi.

O svim daljnjim informacijama bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Roditelji učenika 5. a, 5.b i 7. razreda mogu doći preuzeti tablete sutra od 9.00h do 14.00h.” – objavili su na stranici OŠ Antuna Masle

S poštovanjem,

Ravnateljica

Roberta Soko                  

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *