TJEDAN LJEPOTE U HIGH CARE CENTRU KarliK: kozmetički tretmani po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna

1368

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redu organizira „Tjedan ljepote“  koji će se održati u periodu od 08.02. do 14.02.2021.u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske pa tako i u dubrovačkom HIGH CARE CENTRU KarliK. 

Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg  tjedna u godini, klijenti i klijentice mogu kupiti kupone za odabrane kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. 

Kuponi se mogu koristiti do kraja veljače ili u dogovoru sa salonom, prenosivi na drugu osobu tako da su i odličan poklon za Valentinovo ili neku drugu posebnu prigodu. 

Cilj ove manifestacije je potaknuti građane da u ovom ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe i zastanu na trenutak. Kroz Tjedna ljepote, Udruženje kozmetičara RH želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja.

Humanitarna strana najljepšeg tjedna 

Najljepši tjedan u godini „Tjedan ljepote“  ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek donira u humanitarne svrhe. Ovo, osmo izdanje, „Tjedna ljepote“ dio sredstava donirat će udruzi „RTL pomaže djeci“ jer na taj način zajedničkim snagama pomažemo onima kojima je to najpotrebnije – djeci.

Stoga, ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja jer tako podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije!

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i savršeno rješenje za poklon dragoj osobi.

Popis ostalih salona koji sudjeluju u ovoj manifestaciji, kao i usluga i tretmana koje nude, dostupan je službenoj stranici Tjedna ljepote: tjedan-ljepote.hr.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *