TZ ROVINJA OSIGURALA MASKE ZA UGOSTITELJE I PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

988

Turistička zajednica grada Rovinja-Rovigno osmislila je vlastitu zaštitnu platnenu masku za lice koja će se podijeliti ugostiteljskim djelatnicima i registriranim privatnim iznajmljivačima.

Svi navedeni maske s porukom “Nosi me” i logom TZ Rovinja mogu podignuti u uredu TZ Rovinja, a ukupno je izrađeno 1.000 komada maski.

Za dizajn maski su odgovorni kreativci iz rovinjskog studija LC Studio, a kako ističu iz TZ Rovinja, zbog interesantnog dizajna s turističkim logom Rovinja biti će također atraktivni suvenir za mnogobrojne goste.

Osim maskica Turistička je zajednica pripremila i letak odnosno prospekt „Info COVID-19“ koji je namijenjen gostima i iznajmljivačima, a dostupan je na 4 jezične varijante (hrvatski, talijanski, njemački i engleski). Izrađen je s ciljem informiranja gostiju o postupanju u slučaju da dođe do zaraze koronavirusom tijekom boravka u smještajnom objektu.   

U Rovinju prema podacima sustava eVisitor boravi preko 18.000 gostiju, što je u odnosu na isti period prošle godine na razini od 57 posto. Najbrojniji su Nijemci (33 %), slijede ih Austrijanci (14%), Nizozemci (8 %), dok su četvrto mjesto zauzeli Slovenci, Talijani i Česi. Gosti najviše borave u kampovima 47 posto, slijedi privatni smještaj s 22 posto dok su hoteli i naselja na 12 posto.

IZVOR: hrturizam.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *