U PRIVATNOJ GIMNAZIJI! I ove godine u Dubrovniku prestižni tečajevi engleskog jezika!

303

Tečajevi se izvode po programu najprestižnije i najkvalitetnije škole engleskog jezika u svijetu – Cambridge University. Izvode ih profesori engleskog jezika iz Dubrovačke privatne gimnazije.

Ispite provode ovlašteni ispitivači Cambridge University-a. Certifikati su trajni i međunarodno valjani. Pomažu zaposlenicima da ostvare svoje ambicije za koje je neophodno znanje engleskog jezika – rad u inozemstvu, rad s međunarodnim organizacijama, osobama i subjektima, upoznavanje s poslovnim komuniciranjem i odnosima na engleskom jeziku. Osposobljava osobe da mogu jednostavno i samouvjereno koristiti engleski jezik u svakodnevnom i u poslovnom okruženju. 

Razine tečaja su:

OPĆI ENGLESKI JEZIK

B 1 (osnovna razina DM – 8. razred OŠ te 1. i 2. srednje škole)B 2 (viša razina DM)C 1 (napredni stupanj za studiranje i rad u inozemstvu)

POSLOVNI ENGLESKI JEZIK 

B 1  BEC Preliminary  B 2  BEC Vantage  Trajanje tečaja: 60 sati nastave (2x po 2 sata tjedno u večernjim satima) + probni ispit gratis, osim C1 koji traje 70 nastavnih sati  + probni ispit gratis

Upisi su do kraja listopada, a prijave se primaju telefonom na 020/332 844; 091 1082799, radnim danom od 8,00 do 14,00 sati ili mailom na info@pg-dubrovnik.net

Tečajevi počinju 6. studenoga 2017. i završavaju sredinom ožujka 2017.

cats

* u cijenu nisu uključeni udžbenici i završni Cambridge ispit

* mogućnost plaćanja u tri jednaka obroka

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *