Umjetnička galerija nagradit će zaslužne za doprinos umjetnosti

454

Umjetnička galerija Dubrovnik dodijelit će nagrade istaknutim pojedincima i pravnim osobama za osobite doprinose ostvarenju njezinog poslanja. Dodjela nagrada održat će se u četvrtak, 15. veljače 2018. godine u 19 sati.

POVELJU za izniman doprinos obogaćivanju Zbirke moderne i suvremene umjetnosti Umjetničke galerije Dubrovnik Ahmetu Ertuğu 

PRIZNANJA za doprinos obogaćivanju Zbirke moderne i suvremene umjetnosti Umjetničke galerije Dubrovnik
dr. sc. Antunu Karamanu,Vedranu Grabovcu,Josipu Škerlju,Anabel Zanze,Antonu Cetinu,i Dubravku Mokroviću

ZAHVALNICU za doprinos razvoju i realizaciji izložbenog projekta „Ahmet Ertuğ: Točka iščeznuća“
Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik,Turkish Airlinesu,i Turskom kulturnom centru Yunus Emre

‘Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti da će ovom prigodom Margariti Pavlić, učenici 4. razreda osnovne škole biti uručena nagrada koju je osvojila za 1. mjesto na međunarodnom likovnom natjecanju „Youth Artistic Expression“ koju organizira Udruga svjetskih povijesnih gradova (OWHC) koju čini 300 gradova koji se nalaze pod zaštitom UNESCO-a.Margarita je bila jedna od 75 polaznika Likovne radionice koja je prošle godine organizirana u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik. To je najbolji pokazatelj uspješnosti i kvalitete projekta koji je imao ogroman odaziv pa je radionica organizirana i ove godine. Radionica će trajati od 19. veljače do 26. svibnja’, ističu iz Galerije.

Upisi su u tijeku do 16. veljače 2018. godine. Od 3 grupe, popunjena je grupa utorkom i petkom od 17.30 do 19 sati, dok još ima mjesta u grupi ponedjeljkom i četvrtkom od 17.30 do 19 sati i u grupi koja se održava srijedom od 17.30 do 19 sati i subotom od 10 do 11.30 sati. Svi zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu emailom na info@momad.hr ili telefonom na broj 638 234.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *