Večeras je pun Mjesec u Biku – noć uzbuđenja i iznenađenja

494

Pun Mjesec u Biku je 04.11.2017. na 11. stupnju u Biku u sekstilu s Neptunom u Ribama. Ovaj Pun Mjesec je u povoljnom aspektu s Neptunom, što možemo iskoristiti uživajući u ljepoti, glazbi, umjetnosti, u nečemu što donosi mir i uljepšava stvarnost.

Pravo je vrijeme za privlačenje novca na kreativan način. To može, ali i ne mora biti ritual za bogatstvo, kao npr. onaj sa staklenkom u koju se stavlja 7 novčića, ili onaj da uzmete novčanicu i podignete u pravcu Punog Mjeseca mašući njome i govorite afirmacije za privlačenje novca.
To može biti vizualizacija novca, posebno u ranim satima 04.11.

Ovog puta Venera, koja vlada Punim Mjesecom je u opoziciji s Uranom. Ovo će donijeti neke neočekivane događaje, nagle promjene, kod nekog dobitak, kod drugog neočekivani troškovi (oko 3., 4., 5. 11.).

Uzbuđenje, iznenađenja, češće neprijatna, a kod nekih napetost u odnosima, kod nekih nagli prekidi, ulazak u rizik, neizvjesnost.

Budite oprezni, nije povoljno vrijeme za nove stvari, posebno vezane za partnerstva, suradnju s drugima, udruživanje, ali i financijski rizik kod nekih.
Postupci u afektu mogu  biti prisutni, a kako Pun Mjesec pojačava emocije, kod nekih izaziva nemogućnost kontroliranja, te tako može doći i do nekih neugodnosti, nezgoda i slično.

To se odnosi prije svega na osobe koje imaju neku planetu oko 25 stupnja u Ovnu, Vagi, Raku i Jarcu. S druge strane odnosi se na osobe koje imaju podznak u Vagi i Biku, kojim vlada Venera.

Vrlo je važno pod ovakvim utjecajima raditi na opuštanju, unutrašnjem miru.
Kada je Mjesec u Biku onda ima više potrebe za ljenčarenjem, opuštanjem, pasivnošću, uživanjima, posebno u hrani i piću, kao i u senzualnim zadovoljstvima, ali kako je Venera u opoziciji s Uranom, to se baš i neće lako postići jer neočekivane promjene i neplanirane stvari su moguće, i one ne dozvoljavaju da se opustimo.

S druge strane upravo zbog tih iznenadnih promjena koje mogu donijeti uzbuđenje, bilo da je to vezano za kraj nečega (jer je Sunce u Škorpionu) – napetost će biti pojačana.

Najviše će utjecaj punog Mjeseca osjetiti Bikovi rođeni krajem travnja i početkom svibnja, oko 30.04 – 6.05. Zatim Škorpioni rođeni oko 02-07.11., Vodenjaci rođeni krajem siječnja i početkom veljače i Lavovi rođeni početkom kolovoza oko 03., 04. i 05.08.

Mjesec u Biku je dobar za privlačenje novca, a kako je u sekstilu s Neptunom u to trebate vjerovati, nadati se da ćete uspjeti.
Rituali za privlačenje novca sada su posebno djelotvorni, jer je Pun Mjesec u znaku zarade, ali oni sada trebaju biti posebni, drugačiji, jer je Venera u opoziciji s Uranom.

Kristale koji donose mir i ljubav (kao što je rozenkvarc) je dobro nositi u periodu Punog Mjeseca u Biku. U noći 04.11., operite kroz vodu kristale i stavite ih puniti na mjesečinu. Ujutro ih uzmite i nosite.

Izvor atma
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *