Zahvala Provedbenog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske

249

Drage Dubrovkinje i Dubrovčani,

Koristim ovu priliku da vam se u ime Provedbenog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske zahvalim prije svega na razumijevanju i gostoljubivosti tijekom odvijanja priprema za obilježavanje 25. obljetnice vojno redarstvenih akcija “Oslobađanje juga Hrvatske”, a u konačnici hvala vam na odazivu i dostojanstvenoj proslavi obljetnice pobjede.

Proslava i obilježavanje ove velike obljetnice slobode i naša je zahvala vama za žrtvu koju ste podnijeli prije 25 godina. 

Ovom prilikom, želim se zahvaliti i Gradu Dubrovniku, Dubrovačko – neretvanskoj županiji te svim gradskim službama i tvrtkama na svesrdnoj potpori prigodom organizacije i provedbe svečanosti.

Provedbeni stožer zahvaljuje i Javnoj Vatrogasnoj postrojbi Grada Dubrovnika, Dubrovačkim ljetnim igrama, tvrtkama Sanitat, Vrtlar i Čistoća, Lučkoj upravi Dubrovnik, Lučkoj kapetaniji Dubrovnik, Carinskoj ispostavi Dubrovnik, Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanske županije, Policijskoj postaji Dubrovnik, Općoj bolnici Dubrovnik, Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko – neretvanske županije, Gradskom društvu Crvenog križa Dubrovnik, povijesnoj postrojbi Dubrovački Trombunjeri, Muzeju domovinskog rata, hotelima Valamar i Adriatic te svim dubrovačkim braniteljima i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Zahvaljujem se i predstavnicima medija koji su svojim radom i objavama omogućili da informacije i obavijesti budu dostupne što većem broju građana.


Zapovjednik Provedbenog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske
general – pukovnik Mate Ostović

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *