NIJE U IZGLEDU SVE: Ovo su ženske kvalitete koje muškarci itekako cijene

431

Izgled je muškarcima važan, ali ne i presudan kada je u pitanju prava ljubav. U nastavku pogledajte koje kvalitete cijene i više od izgleda.

Iskrena ljubaznost
Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost kvaliteta je kojoj nitko ne može odoljeti.

Prizemnost
Muškarci vole žene koje ne misle da su “iznad” drugih, s obje noge stoje čvrsto na zemlji i sve ljude tretiraju s poštovanjem.

Brižnost
Sviđa im se kada žena pokaže interes za njihove probleme ili dvojbe, kada je zabrinuta za njihovu dobrobit. Kada su bolesni, vole da ih se tetoši jer su i kod najmanje prehlade uvjereni da stiže kraj svijeta.

Smisao za humor
U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali također treba uvijek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvijek zadobije njihovu pozornost.

Odlučnost
S jedne strane muškarci se boje samopouzdanih žena, ali s druge strane žele da njihova partnerica bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

Neovisnost
Žena mora imati svoj život. U trenutku kada se cijeli njezin svijet vrti oko partnera ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smijemo odbacivati svoju neovisnost.

Emocionalna inteligencija
Sposobnost izražavanja i kontroliranja vlastitih emocija te pravilno i pravovremeno reagiranje na tuđe emocije neki su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci itekako cijene.

Odanost
Baš kao i žene, muškarci također vole odanost. Osjećaj da vam mogu vjerovati i pouzdati se u vas ne može se mjeriti ni s čim.

 

IZVOR: zadovoljna.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *