Zamjenica Tepšić u službenom posjetu gradu prijatelju Rueil Malmaisonu

175

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić boravila je u službenom posjetu gradu prijatelju Rueil Malmaisonu povodom održavanja trećeg festivala u čast Napoleonu i Josephine.

Tijekom trajanja festivala od 19. do 24. rujna posebna pozornost bila je posvećena gradovima prijateljima koji su u sklopu festivalskog sajma imali priliku predstaviti projekte i programe koje zajednički provode u suradnji s gradom Rueil Malmaison.

Tom prilikom, gradonačelnik Rueil Malmaisona Patric Ollier, istaknuo je kako je suradnja između gradova prijatelja od iznimne važnosti za međusobni razvoj te kako ga veseli nastavak provođenja zajedničkih projekata i programa.

Bogatim festivalskim programom i turističkom ponudom festival Napoleona i Josephine na kratko je u ovaj grad donio dašak prošlosti, a brojne goste upoznao s likom i djelom Napoleona.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik i francuski grad Rueil-Malmaison Povelju o bratimljenju potpisali su u siječnju 2011. godine i od tada intenzivno rade na zajedničkim projektima i programima, a posebno iz sektora turizma i kulturne baštine.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *