BESPLATAN ULAZ ZA SVE! Revelin se oprašta od ljetne sezone ovu subotu

318

Još jedna ljetna sezona ispunjena odličnim koncertima, gostovanjima velikih DJ zvijezda i posjetom VIP gostiju je uskoro gotova. Revelin je ovog ljeta predstavio svoje produkcijske i nove tematske zabave od kojih su se najviše izdvojili program s Hip Hop i R’n’B glazbom “The Vibe”, kao i produkcijski show “Secret”.

Vrijeme je stiglo i za finalni dan, a to je subota, kada će se za DJ pultom izmjenjivati Kosta Radman, DJ Speed i Time Jack. Odlična domaća imena koja garantiraju nezaboravnu zabavu do ranih jutarnjih sati. Kao poklon svim dragim gostima, iz Revelina su odlučili počastiti sve domaće besplatnim ulazom cijelu večer u subotu. Razlog za odbijanje zabave ne postoji. Pripremite se za ples, odličnu atmosferu, probrane glazbene hitove i razna iznenađenja koja se pripremaju za vikend finala ljetne sezone u Revelinu. 

Još uvijek stignete nabaviti ulaznice i rezervirati mjesto za nastup Freemasonsa i The Shapeshiftersa u petak, 6. listopada, stoga požurite, jer finalni vikend ljetne sezone i najbolja zabava u gradu je tu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *