BEZ PARDONA! Do kada će se trpjeti vozački bezobrazluk autobusera?

367

Čitateljica nam je poslala fotografiju putničkog autobusa koji je bez pardona odlučio iskrcavati turiste na stanici za javni gradski prijevoz. Tim činom je natjerao vozača Libertasovog autobusa da putnike iskrca nasred kolnika. Osim toga zakrčio je promet te iza sebe napravio kolonu vozila. Nakon što je iskrcao goste, odlučio je malo predahnuti i dalje zauzimajući stajalište javnog gradskog prijevoza.

Putnički autobusi već duže vrijeme rade kaos po cijelom Gradu. Iskrcavaju turiste gdje god stignu, odnosno iskrcavaju ih na mjestima gdje ne moraju platiti kune Gradu. Jer svi bi o dubrovački profit voljeli omastiti brk, ali ako može da se prođe lišo. 

Od sljedeće godine, ako gradonačelnik ne uvede stroge sankcije za putničke autobuse, njihove vozače i poslodavce moglo bi doći do još većeg kaosa u prometu, jer to nisu sve autobusi od cruisera čije dolaske gradonačelnik Mato Franković želi smanjiti što je zaista pohvalno. To su također autobusi koji su na izletu u Dubrovniku, a dolaze iz Crne Gore, BiH i okolnih gradova. 

Do kad će ovako ne znamo, ali ovo stvarno više nema smisla. Nadamo se samo da se nešto u vezi ovoga neće poduzeti tek u onom trenutku kad netko nastrada.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *