“BOŽIĆNA ČAROLIJA” U VRTIĆU “MALA KUĆA”: Prikupljeno 19.565,00 kuna za kupnju elektronskog povećala našoj sugrađanki

824

Odgojiteljice DV “Mala kuća” u svom su dvorištu pripremile Božićnu Čaroliju za djecu Mokošice, odnosno za korisnike dječjih vrtića treće cjeline Dječjih vrtića Dubrovnik. U ponedjeljak, 14.12. 2020. svečano ju je otvorio dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Poštivajući epidemiološke mjere, odgojne grupe su se svakodnevno izmjenjivale nakon radnog vremena vrtića, sve do subote 19.12.2020.

“Želja nam je bila djeci i roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini. Slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim počecima u Novoj godini.” – kažu odgajateljice iz vrtića Mala kuća.

Šetnjom kroz dvorište posjetitelji su mogli vidjeti jaslicekoje su osmislile i izradile djelatnice “Male Kuće” u suradnji s ostalim djelatnicima treće cjeline, sobove i snjegoviće koje su izradili roditelji polaznika našeg vrtića te mnoštvo svjetlosnih i ostalih zanimljivosti. Odgojiteljice su posjetitelje počastile toplim priklicama i hot dogovima, a oni su se svojim dobrovoljnim prilozima odazvali humanitarnoj akciji “Male kuće” u suradnji s Lions Clubom-Dubrovnik Sv. Vlaho pod nazivom “Srce pod povećalom” koja je imala cilj prikupiti sredstva za kupnju elektronskog povećala za našu sugrađanku, slabovidnu gimnazijalku.

“S veseljem vam javljamo da je za vrijeme Božićne čarolije prikupljeno 19.565,00 kuna i da smo zaista sretne i ponosne što smo se uspjeli približiti potrebnom iznosu za kupnju ovog pomagala. Želimo se najprije zahvaliti našim roditeljima koji su nas svesrdno podržali u realizaciji ove ideje, zatim TZ Grada Dubrovnika, Pekari Mokošica, Konobi Veranda, Gradu Dubrovniku, Dubrovačkim vrtovima sunca, AŠD Orašac, Mesnici Traversa, Mesnici Šimun, Texo gradnji, trgovini Mokošica, Elektro-teamu, Plavoj kavi, kao i vrijednim spremačicama “Male kuće” i  ostalim djelatnicima Dječjih vrtića Dubrovnik: zdravstvenoj voditeljici i pedagoginji, ostalim odgojiteljicama i asistenticama, kao i meštrima treće cjeline.” – poručuju iz DV Mala kuća iz Mokošice.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *