Ciklus radionica za roditelje s ciljem kvalitetnijeg druženja s djecom

461

Započinje dvomjesečni ciklus radionica za roditelje kojeg provode članice Feniksa, udruge za zaštitu djece, mladih i obitelji. Radionice će biti na temu „Teorija izbora“ i „JA poruka“, a osmišljene su kako bi roditelji kvalitetnije i sadržajno provodili vrijeme sa svojom djecom.

Prva radionica na rasporedu je u četvrtak, 8. veljače, u 18 sati u Znanstvenoj knjižnici (Cvijete Zuzorić 4), a pozivaju se svi zainteresirani  da se priključe. Radionice će voditi Marija Hrtica i Bojana Čengija. 

Primjena Teorije izbora  u  radu s  roditeljima  omogućava  roditeljima da bolje upoznaju sebe te bolje razumiju  svoje  potrebe i potrebe  svoje djece. Roditeljima  se pruža mogućnost da boljim razumijevanjem sebe i drugih ojačaju vlastite kapacitete  i kompetencije te da  u odnosu na dob djeteta, njegovu razvojnu razinu, specifičnosti  i individualnosti  budu efikasniji u discipliniranju djece te im tako omoguće da odrastu u  odgovorne, sretne i zadovoljne ljude.         

U okviru ovog program bit će organizirane i zajedničke radionice za roditelje i djecu pod vodstvom  Katarine Telesmanić. Program provode Feniks, udruga za zaštitu djece, mladih i obitelji u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *