Evo što bivši ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić misli o novom načelniku PU DNŽ

184

Bivši ministar unutarnjih poslova, zastupnik Mosta Vlaho Orepić kratko je prokomentirao izbor Ivana Pavličevića za novog načelnika Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske županije.

Podsjetimo, za vrijeme svoga mandata u Ministarstvu unutarnjih poslova, Orepić je htio smijeniti Tonćija Radibratovića, sada već bivšeg načelnika PU DNŽ, pod izlikom da se protiv njega vodi kazneni postupak. Na njegovo mjesto Orepić je navodno htio postaviti Zorana Pulića, koji je bio načelnik Postaje granične policije Metković, pa je izvanredno unaprijeđen u glavnog policijskog inspektora. Nagađalo se kako je to tada trebao biti prvi korak prema njegovu imenovanju na čelno mjesto Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. No, na čelu je ipak ostao Radibratović.

Evo što je kazao o novom načelniku Pavličeviću:

– To je izbor glavnog ravnatelja i vidjet ćemo kako će čovjek odrađivati svoj posao. Nisam imao priliku upoznati ga, kao ni detalje njegovog rada i karijere, ali evo dobio je povjerenje, pa ćemo vidjeti kako će raditi – kratko je prokomentirao Orepić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *