(FOTO) HUMANITARNA AKCIJA LIONS CLUBA DUBROVNIK-SV VLAHO: Prikupljena sredstva odlaze udruzi DUSAB

605

Lions club Dubrovnik-Sv.Vlaho djuluje već 27 godina u Dubrovniku i dio je LCI (Lions club international) obitelji koja predstavlja najveću svjetsku humanitarnu organizaciju. Lions club Dubrovnik-Sv.Vlaho djuluje već 27 godina u Dubrovniku i dio je LCI (Lions club international) obitelji koja predstavlja najveću svjetsku humanitarnu organizaciju. 

-Ovo je akcija koju radimo svake godine. Naši se sugrađani su se odazvali i još uvijek se odazivaju na ovu akciju. Imamo male buketiće, boce dobrih vina te krostule i to je sve za humanitarnu udrugu koja se bavi borbom protiv Alzheimera i ostalih dementnih bolesti-kazao je Matko Vetma, član Lions kluba-sv.Vlaho. 

Vina koja su u ponudi su itekako kvalitetna. 

-Od vina su uglavnom naša, no nađe se i poneko slavonsko. Skaramuča, Belje, Pošip i to su promotivne cijene od 20-50 kuna. Dobili smo od naših vinara za humanitarne svrhe i pokušavamo prodat da sve novce koje zaradimo predamo Udruzi. Vrijeme kakvo god da jest ne utječe na uspješnost akcije-zaključio je Vetma. 

KLub je u svojoj povijesti bio pokretač mnogih humanitarnih akcija, a primarna mu je zadać pomoć slijepima i slabovidnima te svim potrebitim pojedincima i udrugama s našeg područja, ali i iz svih dijelova Hrvatske. 

-Iako je kiša, ljudi imaju veliko srce i već smo jutros prodali dobar dio proizvoda. Nismo ni sigurni hoće li akcije biti i sutra jer sve što smo imali privodi se kraju-kazala je Gordana Galov, članica Lions cluba Dubrovnik-Sv.Vlaho te nastavila:  

-Ove akcije su bitne jer mi smo neprofitabilna udruga koja normalno pokušava skupiti nekakva sredstva za potrebe. Nemamo svoja sredstva nego samo iz članarine, tako da sve što zaradimo u okavkim akcijama dalje davamo potrebitima. 

Akcija traje još sutra, spustite se do robne kuće Srđ gdje se vrijedni članovi Lions cluba Dubrovnik-Sv.Vlaho nalaze te svojom donacijom pomozite potrebitima u ovom slučaju oboljelima od Alzheimera i drugih dementnih bolesti.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *