(FOTO) RESTORAN MAKARUL: Otvoreno novo mjesto u gradu, kutak za domaće ljude

869

Uz mnogo raznovrsne i ukusne hrane, ali i pića, večeras je upriličeno svečano otvaranje restorana Makarul, a dobra atmosfera nije mogla izostati.

– Želimo biti jedan kutak za domaće. Želja je privući naše ljude kako bi prepoznali da je ovo mjesto za njih. Pozivam sve da dođu, probaju i uvjere se da je baš ovo kutak za domaće – istaknuo je voditelj restorana Petar Rajič

Osim vrhunske hrane à la carte, Makarul nudi i odlične marende po cijeni od 30 kuna u koju ulaze juha i salata. Također, ono što će oduševiti sve taksiste s dubrovačkog područja, bili žuti ili plavi, su marende (sa juhom i salatom) koje su specijalno za njih samo 20 kuna. Dostava cijelog menija, ne samo marendi je tik na vrata!

U Makarulu gosti mogu guštati i u vrhunskim vinima s dubrovačkog podneblja, njihova vinska karta obogaćena je eminentnim vinima domaćih vinara. Uz to rade i domjenke, pričesti, krštenja, rođendane, tako da se prostor može i iznajmiti.

Josip Volarević iz vinarije Vinogradi Volarević koja dolazi iz najmlađe vinogradarske regije čiji se vinogradi nalaze na području Komarne u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, naglasio je kako je kvaliteta odraz njihove vinarije.

– Drago nam je da sudjelujemo na otvaranju novih restorana u Dubrovniku iz razloga što potiču prodaju domaćih vina što nama uvelike znači. Naš trud i rad koji ulažemo tijekom cijele godine treba oploditi na ovaj način. Rado sudjelujemo na svim otvaranjima, u biti pomažemo ugostitelje da služe domaće sorte. Tako ujedno i gostima koji dolaze u Dubrovnik ugostitelji predstavljaju autohtone sorte i najvažnije je da gost na kraju bude zadovoljan, to je ono čemu svi težimo – rekao je Volarević.

Domaća spiza, domaća vina, domaći ljudi, lijepo servirano, vizualno, efektno na pjatu, pristupačne cijene, sve to nudi restoran Makarul, mjesto gdje će se svi osjećati ugodno.

Restoran Makarul se nalazi na adresi Iva Dulčića br.20, broj za rezervacije: 020 550 570 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *