(FOTOGALERIJA) Gradonačelnik podijelio zahvalnice za sudjelovanje na Dubrovačkoj trpezi

508

Dubrovačka trpeza, ove godine u sklopu Good Food Festivala, jubilarna, deseta po redu. Trpeza je osim obilježavanja kraja sezone bila i humanitarnog karaktera.

Ovogodišnja trpeza bila je i najduža te se protezala preko cijelog Straduna, a upravo svim ugostiteljima koji su sudjelovali na trpezi, gradonačelnik Franković je podijelio zahvalnice. 

-Svi ugostiteljima, hotelijerima i svima koji su sudjelovali u ovoj manifestaciji treba se zahvaliti na svemu onome što su prikazali našim sugrađanima, ali i našim posjetiteljima. Tu se pokazalo društveno odgovorno poslovanje prvenstveno naših ugostitelja ali i hotelijera na sudjelovanju na trpezi koja je također imala i svoj humanitarni karakter-kazao je gradonačelnik Mato Franković. 

-Danas je zaista lijepa prigoda, zahvaliti se svim ugostiteljima i svima koji  su sudjelovali u organizaciji Dubrovačke trpeze. Ovaj put je bila deseta jubilarna. Turistička zajednica Dubrovnik i Grad Dubrovnik naravno u suradnji i sa Županijom i s komorama i s Turističkom i ugostiteljskom školom i s velikim brojem ugostitelja uveselili su naše sugrađane, ali i naše posjetitelje ove godine na Stradunu. Od trpeze su se prikupili i značajni humanitarni prihodi, to je jedna od uloga trpeze, gdje se pokazuje i humanitarni karakter ali da se i obilježi kraj sezone-kazala je Romana Vlašić,direktorica Turističke zajednice Dubrovnik. 

U fotogaleriji pogledajte atmosferu s dodjeljivanja zahvalnica.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *