(FOTOGALERIJA) Na Sveučilištu u Dubrovniku održana peta smotra za sve buduće studente

455

Na Sveučilište u Dubrovniku danas je održana peta smotra pod motom ‘Kreiraj danas svoju budućnost’ na kojoj su svi zainteresirani mogli saznati više o studijskim programima, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim, poslijediplomskim specijalističkim i doktorskim studijima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Rektor Sveučilišta u Dubrovniku Nikša Burum objasnio je zašto je ova smotra važna za Sveučilište i da se uspješnost vidi iz godine u godinu po broju studenata koji odlučuju ovdje studirati.

– U današnje vrijeme je sve postalo toliko sterilno i sve se gleda preko interneta. Ne postoje nikakvi vizualni kontakti ni iskustva koja su se prije prenosila usmenom predajom. Mislim da je to presudno mladim ljudima. Ova smotra je i promocija Sveučilišta, gdje iz prve ruke mladi mogu saznati sve o našim studijima – kazao je Burum. 

Ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica rekao je kako je ova smotra prilika da dubrovački srednjoškolci shvate kako i u Gradu mogu studirati.

– Danas predstavljamo Sveučilište u Dubrovniku i nadamo se kako će veliki dio njih ostati u Gradu jer im zaista ovo Sveučilište može ponuditi kvalitetne programe i po ničemu ne zaostajemo od drugih razvijenijih sveučilišta – istaknuo je Potrebica koji je ujedno i predavač na Sveučilištu dodavši kako su mladi fenomenalni na predavanjima i da se od njih jako mnogo može naučiti.

Svim mladim koji još ne znaju što nakon srednje škole sa Sveučilišta poručuju:

– Aktivirajte se, jer ćete uskoro morati prijaviti izbor studija. Ne zaboravite da je rok 31. siječnja 2018. Neka Sveučilište u Dubrovniku bude jedan od vaših izbora!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *