Franciska Jurišić Bačić dobitnica je priznanja Općine Blato za najboljeg djelatnika u kulturi

776

Kandidatkinja HDZ-a Općine Blato za načelnicu Franciska Jurišić Bačić dobitnica je priznanja Općine Blato za najboljeg djelatnika u kulturi, čime je još jednom potvrđen neosporan doprinos Jurišić Bačić kulturnom pa tako i društvenom životu Blata.

Naime, radi se o priznanjima koje Općina svake godine dodjeljuje zaslužnim pojedincima iz pojedinih područja, pa su tako Francisku Jurišić Bačić za ovo priznanje predložili Ogranak Matice hrvatske u Blatu, čija je tajnica i dugogodišnja članica te Društvo „Naša djeca“ Blato, čija je Jurišić Bačić predsjednica.

Franciski Jurišić Bačić ovo je priznanje potvrda dugogodišnjeg aktivnog djelovanja u kulturnom životu Blata kroz članstvo u Ogranku MH, aktivnostima i događanjima u čijem je provođenju aktivno sudjelovala. Također, Jurišić Bačić je kao predsjednica Društva „Naša djeca“ Blato potaknula brojne akcije i organizirala razna događanja te je ovo priznanje svakako potvrda doprinosa kulturnom i društvenom životu Blata, ali i dodatni poticaj za aktivan angažman u budućnosti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *