Gladiator Croatia – raspored treninga

1355

Ovaj sport pomoći će vam u gubitku kilograma, povećanju mišićne mase i smanjenju masnoća, ojačati strukturu kostiju i ono što je možda najvažnije od svega – povećati vaše samopouzdanje.

Kada čujete za Kickboxing vjerojatno će većina vas preokrenuti s očima i pomisliti da nema šanse da ikada započnete s treniranjem tog nasilnog sporta.
Iako, možda s vremena na vrijeme bi svima dobro došlo kada bi nekog, pa makar i u žaru treninga mogli dobro “opaliti“ po glavi, većina žena ipak bira nešto miroljubivije sportove.
Na sreću, kickboxing nije namijenjen samo muškarcima i ne mora imati onu nasilnu stranu.

Naime, sve više i više u svijetu postaje trend treniranja kardio kickboxinga, koji ima sve elemente pravog kickboxinga, ali bez borilačkog kontakta.
Kada se kickboxing uzme kao način vježbanja bez tog borilačkog kontakta on može biti savršena rekreacija s mnogim dobrim stranama.
Redovito treniranje kardio kickboxinga sigurno će vam se isplatiti kada ćete već nakon nekoliko mjeseci vidjeti razliku u svojem tijelu.
Dakle, ako želite oblikovati svoje ruke i noge, zategnuti trbuh i stražnjicu i sve one druge dijelove tijela koje trebate zategnuti to je definitivno trening za vas.
Naravno, osim ljepšeg tijela kardio kickboxing ima još mnoge druge dobre strane – pomoći će vam u gubitku kilograma, povećanju mišićne mase i smanjenju masnoća,ojačati strukturu kostiju i ono što je možda najvažnije od svega – povećati vaše samopouzdanje.

Za više informacija obratite se trenerima iz kluba Gladiator Croatia.
Raspored na stranici – www.gladiator-dubrovnik.net/index.php?site=gtrainings
Cijene članarina – www.gladiator-dubrovnik.net/index.php?site=gprice
Raspored za skinut – www.gladiator-dubrovnik.net/o/raspored.png
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *