Igrači Dubrovnik Sharksa ponovno u flag football reprezentaciji

312

Jesen je vrijeme za nove sportske početke, tako Hrvatska flag football reprezentacija putuje, po drugi put na turnir balkanskih selekcija pod nazivom Balkan Bowl III. Kao i prošle godine turnir će se održati 07. listopada u Somboru

Ovo je veliki događaj za Sharkse, budući da su tri ista igrača od lani pozvana u reprezentaciju –  Lujo Domaćin, Otton Roca i Marko Miletić.

“Dokaz je ovo kvalitete naših igrača, ustroja kluba, truda i rada koji su Sharksi uložili u sebe u protekloj godini. Velika je ovo potvrda za rad našeg kluba, a hrvatska reprezentacija flag footballa će na Balkan Bowlu svoje snage odmjeriti sa seniorskom selekcijom Srbije, All Star tima Vojvodine, a ove godine će se pridružiti i selekcija BiH. “ – izjavio je Marko Miletić, predsjednik i trener kluba Dubrovnik Sharks, te jedan od troje igrača Sharksa koji je pozvan u reprezentaciju.

 
Osim seniorskog flaga, igrat će se ženski seniorski flag, U15 flag te U19 seniori tackle selekcija Srbije, Bosne i Slovenije. Događaj organizira SAAF-a (Srpska asocijacija američkog fudbala)koji je od velike je važnosti za regionalnu suradnju i potencijalni početak balkanskog saveza ili barem regionalne lige. Također je od velike pomoći za razvitak ovog sporta u svim državama sudionicama. Članovi hrvatske selekcije flag footbala: Otton Roca (Sharks), Lujo Domaćin (Sharks), Marko Miletić (Sharks), Ivan Sabolić (Greenhorns), Tomislav Bekavac (Greenhorns), Marko Miletić (Saints), Luka Janton (Saints)Michael Ackerman (Saints), Roni Kranjec (Saints), Marin Ljubas (Cannons), Pavo Lukač (Cannons), Ian Huf Šavora (Thunder), Fran Popov (Thunder), Hrvoje Rogić (Thunder)

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *