IMAMO DOBITNICU LUXEA “Seta za blistavu kožu lica”

377

Luxea kozmetički proizvodi su vrhunski i inovativni proizvodi koji su uvijek u trendu i imaju jedinstveni cilj, a to je naglasiti blistavu ljepotu svake žene. Nastaju kao spoj visokoefikasnih premium sastojaka kao što su zlato i kavijar, u kombinaciji sa najboljim antioksidansima, ali i najučinkovitijim organskim i prirodnim sastojcima kao što su ekstrakt mrkve, prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakti jojobe i ružmarina te aloe vera. Osim glamuroznog sjaja i zavodljive kombinacije mirisa, Luxea proizvodi također pružaju i dubinsku njegu, zaštitu od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja, istovremeno pružajući neodoljivo hranjivi i nemasni dodir luksuzne baršunaste glatkoće. Uz svoja elegantna pakiranja za jednostavnu i praktičnu primjenu, Luxea zapravo predstavlja malu dnevnu dozu luksuza kojeg si volite i možete priuštiti.

Anzotica Cosmetics jedan je od partnera portala Dubrovnik INsider u tradicionalnom darivanju čitatelja, a u tjednima koji sljede imate priliku osvojiti poklon setove iz linija MOJA OAZA I LUXEA.

U ovom krugu darivali smo SET ZA BLISTAVU KOŽU LICA START, a dobitnica je LORA DUNOVSKA.

Set sadrži proizvode za osnovnu beauty rutinu lica svih tipova kože, posebno namjenjenih dubinskoj hidrataciji, smanjenju bora i hiperpigmentacije: Zaštitnu dnevnu kremu za lice, Beauty Elixir serum za lice i Velvet Caviar kremu za lice, a sve detalje o proizvodima možete pročitati OVDJE

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *