IZVJEŠĆE: Dvije osobe ozlijeđene u prometu; zapalio se dimnjak kod hotela Sumratin

352

Na području Županije jučer su se dogodile tri prometne nesreće u kojima su ozlijeđene dvije osobe. Jedna u Čepikućama, pri slijetanju vozila s kolnika i druga u Dubrovniku gdje je pješakinju oborio automobil. Ovo je izvješće Županijskog centra za jučerašnji dan 19. kolovoza 2017.

u 10:45 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći (vozilo sletjelo sa kolnika) kod mjesta Čepikuće. U ovoj nesreći jedna je osoba ozlijeđena. Na intervenciju su upućene sve nadležne žurne službe..

u 11:09 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala 4 vozila, na cesti D8 poviše Dubrovnika. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. O ovom događaju ŽC 112 Dubrovnik odmah je obavijestio nadležne službe.u 19:48 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u kojoj je vozilo oborilo pješakinju . O ovoj nesreći odmah su obavještene nadležne službe. Ozlijeđena osoba je zbrinuta u OB Dubrovnik.u 21:13 sati

u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u kod Pruda (Gabela polje). Prema informacijama JVP Metković u požaru je izgorjelo oko 3000 m2 niskog raslinja i maslina. Požar je ugašen u 23:15, a u gašenju je sudjelovalo 5 vatrogasaca sa 2 vozila.u 22:47 sati  

u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o požaru na objektu  kod hotela Sumratin u Lapadu, gdje se zapalio dimnjak vanjskog roštilja. Prema informacijama JVP Dubrovački vatrogasci požar je ugašen u 23:00, a u akciji gašenja su bili s 8 vatrogasaca i 3 vozila.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *