Kreće nadogradnja dječjeg vrtića Palčica: Ravnateljica Milan Mustać otkrila što će se ovim projektom dobiti

181

Govoreći o nadogradnji vrtića Palčica, između svih ostalih izrečenih projekata, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković skupa sa svojim zamjenicama Orlandom Tokić i Jelkom Tepšić, u srpnju ove godine izvijestio je kako je za Palčicu dovršena dokumentacija, jedino što nedostaje je prometno rješenje.

Orlanda Tokić tom je prilikom pojasnila da je građevinska dozvola izdana te kako se očekuju izvedbeni projekt i troškovnik, tako da bi u rujnu trebao biti odabir izvođača radova, a sama gradnja onda bi započela početkom 2018. godine. Radit će se o projektu vrijednom 11 milijuna kuna.

Ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik Boja Milan Mustać, kazala je što će vrtić Palčica tom nadogradnjom dobiti.

– Mi smo svi jako sretni i ne možemo dočekati da konačno počne gradnja, to jest, nadogradnja jednog dijela Palčice uz još neke dodatne prostorije kako bi kvaliteta našeg rada porasla – rekla je Milan Mustać.

Prema njenim riječima Palčica će dobiti osam odgojnih skupina te će tako vratiti staru dvoranu.

 – U našoj bivšoj dvorani imamo tri odgojne skupine. Tu ćemo djecu staviti u adekvatan prostor kakav i treba biti, te ćemo tako dobiti još pet slobodnih grupa – istaknula je ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *